Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack med Per Berglund om kontinuerlig examination

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 20

Foto på Per (fotograf: Jon Lindhe).

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med Per Berglund verksam på Skolan för kemi, bioteknologi och hälsa (CBH).

Tid: On 2023-11-15 kl 16.30 - 17.00

Videolänk: Zoom

Språk: svenska

Medverkande: Johan Fridell, Per Berglund, Anna Jerbrant

Exportera till kalender

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Detta avsnitt på AW-tiden kl. 16.30

Denna veckas poddavsnitt sänds kl. 16.30–17.00.

Dagens gäst: Per Berglund

Per har haft och har många olika roller på KTH. Han har till exempel tidigare varit KTH:s prodekanus med särskilt ansvar för utbildningsfrågor och idag är han ledamot i KTH:s utbildningsnämnd.

Pers profil

Leder projektet Digital och kontinuerlig examination

Inom ramen för KTH:s utvecklingsprogram Framtidens utbildning leder Per CBH:s projekt Digital och kontinuerlig examination. Välkommen till dagens podd där Johan, Per och Anna Jebrant kommer samtala kring just kontinuerlig examination.

Projekt: Digital och kontinuerlig examination

Se exempelupplägg på kontinuerlig examination från exempelbanken

Välja och utforma examination

Om podden

Tidigare avsnitt

KTH Play

Varje avsnitt textas i KTH Play , först automatiskt och sen (efter ett tag) med manuell korr. Vill du skriva ut textfilen hittar du transkribersfunktionen om du klickar på ikonen längst uppe till höger i videovyn.

Spotify

Spotify

Youtube

youtube.com/@framtidensutbildning

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Poddar varje vecka från höstterminen 2023

Från och med höstterminen 2023 kommer podden livesändas varje onsdag (vårterminen 2023 körde vi varannan onsdag). Vi fortsätter tills vidare på onsdagarna kl. 15.00–15.30.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) Spotify eller på Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil