Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Ladokträff med tema Individuellt åtagande i forskarutbildning

Ladokträff om funktionen individuellt åtagande med tillfälle för forskarutbildning

Tid: To 2021-11-25 kl 10.00 - 11.30

Plats: Brinellvägen 8, plan 11, Styrelserummet

Språk: Svenska

Medverkande: Ladoksupporten

Exportera till kalender

Denna Ladokträff riktar sig till dig som arbetar med forskarutbildning i Ladok, observera att anmälan krävs för deltagande

Ladoksupporten bjuder in till träff om funktionen individuellt åtagande med tillfälle för forskarutbildning. Samma genomgång kommer att ges vid två olika tillfällen, 25 november samt 9 december kl. 10.00-11.30.

Individuellt åtagande med tillfälle är en funktionalitet som sedan hösten 2021 kan användas för registrering av poänggivande moment på forskarnivå i Ladok. Under dessa Ladokträffar avser vi ta upp det konkreta handhavandet i Ladok för funktionaliteten. Det kommer även finnas utrymme att testa själv och att ställa frågor.

Träffarna kommer att hållas på plats, i styrelserummet på Brinellvägen 8. Det finns ett begränsat antal platser så anmälan i förväg behöver göras. Se länk till formulär nedan.

Skicka gärna in frågor i förväg, senast 1 vecka före respektive tillfälle. Skicka till ladok@kth.se, skriv ”Frågor till Ladokträff om individuellt åtagande” i ämnesraden. Det är även bra att i förväg ha tittat igenom lathunden för individuellt åtagande . I Ladoks utbildningsmiljö, www.utbildning.ladok.se  kan man även testa funktionaliteten.

Länk till anmälan för deltagande på plats här:

För 25/11: Anmälan till Ladokträff . Skicka in anmälan senast måndag 22/11

För 9/12: Anmälan till Ladokträff . Skicka in anmälan senast måndag 6/12