Till innehåll på sidan

Forskarstuderande

Här publicerar vi vad som kommit i tidigare uppdateringar av Ladok och som kan vara intresse för dig som användare. Större förändringar kommer även att kommuniceras ut direkt till berörda användare.

Nya funktioner

8 juni 2022 (1.93)

  • Studieaktivitet och -finansiering: Under Studiedokumentation -> Hantera flera finns det nu möjlighet att dokumentera studieaktivitet och -finansiering för flera doktorander samtidigt. Detta gäller för kurspaketering på forskarnivå. Kräver att användaren ges behörighet specifikt för detta.

Förbättrade funktioner

14 september 2022 (2.0)

  • Studieaktivitet och -finansiering: I dialogrutan för ny studieaktivitet och -finansiering visas nu tydligare felmeddelanden om formuläret är felaktigt ifyllt.

Viktiga rättningar

21 december 2022 (2.7)

  • Utdata Studieaktivitet och -finansiering: Sökresultat för alternativet "Har dokumenterad aktivitet" visas nu som förväntat oavsett kombination.

17 augusti 2022 (1.98)

  • Aktivitetstillfällen: Nu fungerar återigen paginering av deltagarlistan korrekt. Tidigare fanns ett fel som gjorde att när användaren tog bort eller avanmälde en student så skickades användaren tillbaka till sida 1, istället för att stanna kvar på sidan man tog bort studenten från.
Innehållsansvarig:Katarina Tillman
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2023-01-13