Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Upphandlade byråer för kommunikationstjänster

Här hittar du information om KTH:s fyra upphandlade byråer för tjänster inom kommunikaton.

Upphandlade byråer för kommunikationstjänster

Strategisk och konceptuell kommunikation - Gullers Grupp

Gullers Grupp är upphandlad byrå för strategiskt insiktarbete och kommunikationsrådgivning. De kan utveckla varumärkesstrategier, kommunikationsstrategier, övergripande kommunikationskoncept som utgår från ett strategiarbete samt målgruppsanalyser.  

Beställa strategisk och konceptuell kommunikation

Innehållsproduktion - OTW

OTW kan utveckla och producera kommunikationsenheter för alla tillgängliga kommunikationskanaler. OTW kan formge/producera både enklare och mer omfattande digitala och rörliga produktioner samt produktioner för tryck. 

Beställa innehållsproduktion

Digitala mediebyråtjänster - Trickle

Trickle är upphandlad byrå för digital medierådgivning och medieköp. De kan skapa en mediestrategi och rekommendationer av kanalval utifrån framtagna målgruppsinsikter. De ombesörjer mediaköp i digitala medier, samt löpande optimering och uppföljning av kampanjer.

Beställa digitala mediabyråtjänster

Teknikstöd för evenemang - Blackbox

Blackbox erbjuder kompetens inom teknisk utrustning samt digitala tjänster med exempelvis streamingservrar och mötesplattformar. De kan ansvara och leverera hela utbudet av tjänster som behövs, men också kunna komplettera interna resurser med avgränsade tjänster och teknik.

​​​​​​​Beställa teknikstöd för evenemang ​​​​​​​