Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Zoom- och hybridsalar på KTH Campus

På KTH Campus har hörsalar och övningssalar förberetts för Zoom- och hybridundervisning, men på olika sätt. Det finns även salar som redan hade videokonferenslösningar som går att använda för Zoom- och hybridundervisning.

Hörsalar

Hörsalarna listade på denna sida har anpassats för Zoom- och hybridundervisning med dokumentkamera och mikrofon, utöver den teknik som fanns i salen innan. Den nya tekniken kopplas in via en orange USB-kabel och är kompatibel med Zoom.

Läs mer om Hörsalar på KTH Campus .

Övningssalar

Övningssalarna listade på denna sida har anpassats för Zoom- och hybridundervisning med en dokumentkamera med inbyggd mikrofon. Den nya tekniken kopplas in via en USB-kabel och är kompatibel med Zoom.

Läs mer om Övningssalar på KTH Campus .

Hybridsalar

Hybridsalarna listade på denna sida är anpassade för hybridundervisning. Salarna har projektor, kamera, dokumentkamera, takmikrofon samt bildmonitorer.

Läs mer om Hybridsalar på KTH Campus .

Övriga salar

Salar och rum med videokonferenssystem fungerar väl till Zoom- och hybridundervisning. Många skolor och avdelningar har sina egna videokonferenssystem, men de rum och salar listade på denna sida kan bokas av alla anställda på KTH och supporteras av KTH IT-Support.

Läs mer om Övriga Zoom- och hybridsalar på KTH Campus .

Kontakt

Har du frågor om sidan eller behöver hjälp kan du kontakta it-support via e-post eller på telefon.

E-post: it-support@kth.se

Telefon: 08-790 66 00, knappval 1