Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Kontakta E-lärande på KTH

Här hittar du information om kontaktvägar till E-lärande på KTH. Exempelvis drop-in, personlig handledning och nyhetsflödet. Du kan också läsa om hur du kan lämna synpunkter och förbättringsförslag.

Kontakt och stöd för digital utbildning

Har du frågor eller önskar du handledning om digitalt lärande?

För support bör du i första hand kontakta it-support@kth.se .

För pedagogisk support kan du direkt kontakta e-learning@kth.se  (svarstid: inom två dagar). Exempel på pedagogisk support är frågor om quiz, diskussionsforum, video i undervisningen, LEQ och kursdesign i Canvas.

Lär dig om Canvas

Lärplattformen Canvas används för utförandet av kurser på KTH. Denna sida förklarar hur du som lärare kan lära dig använda Canvas på egen hand, med hjälp av webbguider och introkursen Canvas@KTH.

Lär dig om Canvas

Drop-in via Zoom

E-lärande håller drop in-support över Zoom vid utvalda tillfällen. Du kan prata med anställda hos E-lärande och få svar på frågor om digital undervisning samt om de systemstöd som KTH tillhandahåller. Exempelvis lärplattformen Canvas eller digitala verktyg som Zoom och Möbius.

Drop-in på E-lärande

Personlig handledning inom e-lärande

Du kan boka personlig handledning med fokus på dina pedagogiska frågor. Du kan få hjälp med exempelvis att strukturera ett kursrum i Canvas, göra videos och skapa quiz. Handledningen kan ske via ett personligt fysiskt möte, webbmöte eller via e-post.

Personlig handledning inom e-lärande

Lokalt stöd för e-lärande på KTH:s skolor

Som ett komplement till stödet från E-lärande centralt så finns det lokalt stöd på skolorna som har möjlighet att ge mer praktiskt stöd till lärare gällande digital undervisning. Stödet ser olika ut på skolorna och här kan du läsa mer om hur det ser ut på din skola samt kontaktuppgifter.

Lokalt stöd för e-lärande på KTH:s skolor

Prenumerera på nyhetsflöde och annan viktig information

Håll dig uppdaterad på vad som händer i Canvas och inom e-lärande genom att läsa de globala anslagen och prenumerera på E-lärandes nyhetsflöde och kalenderflöde. Du kan även få kalenderinbjudningar via vår mejllista.

Prenumerera på nyhetsflöde och annan viktig information

Synpunkter och förbättringsförslag för Canvas och e-lärande på KTH

Förvaltningsobjekt E-lärande strävar efter att kontinuerligt vidareutveckla den digitala lärmiljön på KTH och de system vi förvaltar. Denna sida går igenom hur du bäst kontaktar oss för synpunkter och förbättringsförslag.

Synpunkter och förbättringsförslag för Canvas och e-lärande på KTH

Workshoppar du kan boka med E-lärande

All undervisande och kursadministrativ personal kan boka de färdigutvecklade workshoppar vi på E-lärande tidigare skapat på begäran. De utvecklade workshopparna kan varieras efter behov. Du som beställare kan även boka in en helt ny workshop om behov finns.

Workshoppar med E-lärande