Till innehåll på sidan

Webbinarie om framtidens mat – forskning om mat och matsystem på KTH

Hur kan vi i framtiden njuta av mat som är både hälsosam, god och hållbar? Vilka ingredienser ingår i framtidens mat och hur minskar vi matavfallet i alla led av matkedjan? Dessa frågor ska forskare från KTH Food Sustainability Network prata om.

Tid: Må 2022-01-17 kl 12.00 - 13.00

Plats: Zoom Webinar

Videolänk: Zoom Webinar

Språk: Svenska

Föreläsare: Rebecka Milestad och Francisco Vilaplana Domingo, forskare från KTH Food Sustainability Network

Kontakt:

evenemang@kth.se

Föreläsningen gavs som komplement till GVS julklapp, men samtliga KTH anställda är varmt välkomna att delta.  

Föreläsningen genomförs på svenska.

Innehållsansvarig:evenemang@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2022-02-03