Våra annonsavtal

När det gäller digital media har KTH centrala avtal med olika annonsleverantörer. Nedan listas vilka aktuella avtal som gäller just nu.

Digital media

KTH publicerar alltid (om inget annat sägs) svenska rekryteringsannonser på sin egen och följande webbplatser:

  • academicpositions.se ( svenska annonser sprids även till motsvarande webbsidorna i Danmark, Finland och Norge, engelska annonser sprids till motsvarande webbsidorna i Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Holland, Belgien, England, Spanien, Italien och academicpositions.eu)
  • platsbanken.se (sprids vidare till Platsbankens europeiska motsvarighet EURES: ec.europa.eu/eures)
  • glassdoor.com (spindling via Academic Positions, gäller ej alla annonser)
  • LinkedIn (spindling via Academic Positions, gäller ej alla annonser, och ibland även kampanjer via KTH:s egen LinkedIn-sida)
  • metrojobb.se (gäller bara T/A/S-annonser)

Tidningsannonsering

För doktorandtjänster, läs mer under samannonsering av doktorandtjänster .

Även viss övrig rekrytering kan behöva förstärkas med tidningsannonser. Dessa extra mediakostnader betalar skolorna. För mer information om annonsering i tryckt media, kontakta oss på rekryteringsannonser@kth.se . Tänk på att olika tidningar har olika materialdagar, dvs då materialet senast måste vara inlämnat, och att man bör vara ute i god tid för att hinna med korrekturvändor inom KTH före materialdagen.

Annonsförsäljare utan avtal

De medarbetare på KTH som står som kontaktpersoner i annonserna blir ibland uppringda av rekryteringsföretag som arbetar med webbannonsering och matchning. Vid flera tillfällen har dessa försäljare i sina försök att sälja sina tjänster, hänvisat till överenskommelser med KTH. Det finns inga sådana överenskommelser. Alla samarbetspartners för annonsering är upphandlade och det administreras av personalavdelningen. Om ni blir uppringda, meddela att vi har centralt upphandlade avtal och/eller hänvisa till oss på rekryteringsannonsering . Var uppmärksam på krav på fakturor och liknande som rör rekryteringsannonsering!

Här kommer förslag på text att ha med i annonsen för att undvika annonsförsäljare och dylikt:

Svenska: Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Engelska: We firmly decline all contact with staffing and recruitment agencies and job ad salespersons.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:rekryteringsannonser@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2017-06-26