Till innehåll på sidan

Impact på CBH

KTH bidrar till det omgivande samhället genom den forskning, utbildning och samverkan som bedrivs här – och sedan 2015 bedriver KTH ett strategiskt impact-arbete. På CBH finns ett impact-team, som under vårterminen 2021 kommer att arrangera webinarier på temat forskningsinfrastruktur.

Impact kan definieras som påverkan på, förändring av och nytta för något utanför akademin. Det kan exempelvis vara påverkan på samhällsområden som ekonomi, kultur, tjänster, hälsa, livskvalitet och miljö, eller på människors beteende, attityder, policyer och processer.

I KTH:s impact-projekt bedrivs aktiviteter för att öka KTH:s impact, bland annat genom att ökad medvetenheten kring begreppet hos våra forskare. Arbetet leds av en central projektledare tillsammans med utsedda impact-ansvariga på varje skola.

Läs mer på KTHs centrala intranätsida för Impact

Aktiviteter inom impact vt 2021

CBH impact webinarer kring forskningsinfrastruktur

Under tre tillfällen under vårterminen, med start i februari, kommer du kunna ta del av lunchwebinarier i Zoom på temat forskningsinfrastruktur. Syftet är att ge forskare på CBH tillfällen att upptäcka nya möjligheter som kan bidra till att göra forskning med stort genomslag. 

Webinarierna hålls på engelska och zoom-länk kommer publiceras på den här sidan.

Kommande webinarier:

Registrera dig här för att få påminnelse direkt till din mail inför webinarierna

Se tidigare presentationer i serien:

Robotized screening of novel materials with examples from solar cells and batteries

Per Svensson, RISE/KTH

29 april kl 12.00 – 12.45

Kontakt

På CBH-skolan finns ett impact-team som består två impact-ansvariga samt en kommunikatör som arbetar med projektet. Har du förslag eller frågor som rör impact kan du närsomhelst kontakta teamet.

Impact-ansvariga

Bertil Gonzalez Guve
Bertil Gonzalez Guve
universitetslektor 087909735

Kommunikatör i impact-projektet