Till innehåll på sidan

Digitaliseringsplattformens interna sidor

Syftet med de interna webbsidorna för KTH:s Digitaliseringsplattform är att bygga ett tvärvetenskapligt samhälle för forskare och studenter inom plattformen samt att bygga broar till de andra strategiska forskningsplattformarna på KTH - Energi, Industriell transformation, Material, Transport och Life Science.

Aktuellt 

Inställd workshop: Quantum computing for engineering applications

Workshopen "Quantum computing for engineering applications", som skulle ha genomförts den The 8-9 februari 2023, har ställts in och ett nytt datum kommer att planeras in.

Expertgrupper för rådgivning

Gå med i Digitaliseringsplattformens expertgruppsnätverk  för att hjälpa oss att representera KTH i europeiska nätverk, möten, intressegrupper, partnerskap, expertfeedback på programutkast etc. Det primära målet är att förbättra KTH:s närvaro i EU-projekt genom att nätverka och dela KTH:s intressen och nytta från vår nya Stockholm Trio (KTH, KI, SU) representant Dan Andreé i Brussel.

Om du är intresserad av att gå med i nätverket eller har frågor, vänligen kontakta universitetslektor Ricardo Vinuesa  med CC digitalizationplatform@kth.se .