Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

KTH Digitaliseringsplattformens interna sidor

Syftet med de interna webbsidorna för KTH:s Digitaliseringsplattform är att bygga ett tvärvetenskapligt samhälle för forskare och studenter inom plattformen samt att bygga broar till de andra strategiska forskningsplattformarna på KTH - Energi, Industriell transformation, Material, Transport och Life Science.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till KTH Digitaliseringsplattformens interna nyhetsbrev där vi tipsar om utlysningar, evenemang och nyheter. Brevet utkommer ett par gånger per termin.

Prenumerera

Expertnätverk

Expertgrupper för rådgivning

Gå med i Digitaliseringsplattformens expertgruppsnätverk  och hjälp till med att representera KTH i europeiska nätverk, möten, intressegrupper, partnerskap, expertfeedback på programutkast etc. Det primära målet är att förbättra KTH:s närvaro i EU-projekt och dra nytta av Stockholm Trio-samarbetet. Är du intresserad av att gå med eller har frågor, kontakta Ricardo Vinuesa  med CC digitalizationplatform@kth.se .

SOCIALA MEDIER

Sprid din forskning via LinkedIn

Nyligen lanserade KTH LinkedIn-sidan Digitalisation at KTH . Följ sidan, skicka innehållsförslag till redaktionen och få hjälp med att kommunicera din forskning.

Externa evenemang, ej KTH-arrangör