Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Nya passerkort

Publicerad 2023-02-14

Då KTH installerar dörrbladsläsare behöver de flesta anställda hämta ut ett nytt passerkort och under en övergångsperiod kommer man att behöva använda både det nya och det gamla kortet.

CBH-anställda ska kvittera ut nya passerkort senast 31/3, se nedan vad som specifikt gäller ditt campus. De nya korten kommer ha bild på innehavaren, detta gäller alla campus. Om du har ett nyare passerkort, med nummer som börjar på 10, 11 eller 12, så behöver du inte byta.

  • AlbaNova: Hämta ut nytt passerkort på KTH-Entré.
  • Flemingsberg: Information skickas ut när en kortskrivare finns på plats. Personal som ändå ska till Campus Valhallavägen eller AlbaNova uppmanas att gå till KTH-entré för att få ett nytt passerkort så snart som möjligt.
  • Valhallavägen: Hämta ut nytt passerkort på KTH-Entré. Anställda på Teknikringen 26-36 uppmanas att hämta det nya kortet så snart som möjligt, då det ska lösa de problem vi haft med ”blipparna” till dörrbladsläsarna.
  • SciLifeLab: För de som har passerkort för ett annat campus än SciLifeLab hämtas ett nytt kort ut på KTH-Entré.
  • MTH Solna: För de som har passerkort för ett annat campus hämtas ett nytt kort ut på KTH-Entré, eller i Flemingsberg när kortskrivaren är på plats.

Uppdateringen av passersystemet planeras vara klar till 30/6 och då ska man bara behöva ett kort (de gamla slutar fungera). 

Läs mer om de nya korten: