Till innehåll på sidan

Parkering

Här hittar du information om vad som gäller vid parkering på KTH campus och KTH Kista.

Parkeringsdekaler för 2024

Parkeringsdekalerna för 2024 är äntligen här!

Välkommen att hämta din nya dekal för 2024 i något av våra servicecenter.

Parkering på KTH Campus (kring Valhallavägen)

Runtom KTH Campus finns parkeringsplatser där vem som helst får parkera mot en avgift och där KTH:s personal får parkera till personaltaxa. Då behöver du en klisterlapp med aktuellt kalenderår. Klisterlappen kan du hämta i något av våra servicecenter. Se länk nedan till KTH Entré för priser. 

Länk till karta från Akademiska hus över campus inklusive parkeringsplatser. 

Information om parkering från KTH Entré

Parkering i KTH Kista

Parkering i Electrum – månadsparkering (för tillståndsinnehavare)

KTH har tillgång till ett flertal parkeringsplatser för anställda med infart på Isafjordsgatan 18 A (Electrum 1) eller Isafjordsgatan 32 (Electrum 3). Dessa hyrs på månadsbasis och betalningen dras då direkt från lönen. För att ställa dig i kö, mejla service@eecs.kth.se .

Tillståndet är giltigt i ett av våra garage (Electrum 1 eller Electrum 3). Vid felparkering riskerar du få böter, så om du är osäker vilket garage du ska parkera i kontakta service@eecs.kth.se . Var god observera att dessa tillstånd endast är giltiga på KTH:s uppmärkta parkeringsplatser.

Parkering i Electrum – på dagsbasis (för alla)

I garaget Electrum 1 (Isafjordsgatan 18) finns 10 allmänna parkeringsplatser (plats nummer 101-111) där man betalar per timme (eller 70 kronor för ett dygn) för att parkera. Dessa är oftast fulla redan efter klockan 8 på morgonen, så kom i tid om du vill nyttja en sådan.

Cykelparkering

I garaget på Isafjordsgatan 18 A finns cykelställ för anställda. En karta till parkeringsplatsen med cykelställ finner du här: Electrum - Cykelparkering  (jpg 748 kB)

Gästparkering

Det finns inga gratis gästparkeringsplatser i Electrum, men väl betalplatser i Electrumgaraget (de tio första platserna till vänster efter entré till garaget). Är de fulla hänvisas till gatuparkering eller övriga betalgarage i området (till exempel Kista Galleria).