Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Förändringar i Verksamhetsstödets ledningsgrupp

Från vänster: Rose-Marie, Ronny och Anette
Publicerad 2022-01-26

Rose-Marie Kellqvist Sundström slutar som Ekonomiansvarig på EECS. Anette Arling tar över som tillförordnad chef för ekonomienheten med Ronny Sagborn som vice. Sara Johansson kommer vara ställföreträdande administrativ chef till 30 juni.

Rose-Maries sista dag på EECS är 31 januari och hon börjar sedan som redovisningschef på Värmdö kommun. 

Rose-Marie reflekterar över sin tid på KTH: 

– Jag minns när jag för tre år sedan kom från anställningsintervjun och gick ned Osquars backe från Teknikringen, såg alla dessa fantastiska tegelhus och bara kände mig hemma. Det har varit en spännande tid att fått vara med att leda och bygga en fantastisk ekonomigrupp.

– När jag arbetade som tf administrativ chef, vilket jag kanske trodde skulle bli några månader men blev 9, fick jag lära mig ännu mer om vilket hängivet och ambitiöst verksamhetsstöd som finns på denna skola. Jag har envist lotsat in ett budget- och prognosverktyg innanför KTH:s tegelväggar så jag tänker att jag lämnar efter mig ett digitalt fotavtryck som på sikt ska underlätta budgetarbetet för samtliga avdelningschefer, projektledare och prefekter.

– Jag drar nu min kosa till Värmdö kommun som redovisningschef, det ska bli riktigt spännande att få grotta mig ned i smaskiga redovisningsfrågor, och som extra bonus kunna cykla till jobbet! Önskar stort lycka till Anette som fortsätter som tf ekonomiansvarig och Joakim som får fortsätta jobba och bygga upp en härlig ledningsgrupp för Verksamhetsstödet.

Joakim Palestro, Administrativ chef på EECS, säger:

– Rose-Marie har varit både ekonomiansvarig och under 2021 tillförordnad administrativ chef. Hennes insatser har varit betydande och hon har varit mycket uppskattad hos medarbetarna. Hon har också lagt grunden för att tillsammans med ABE initiera och börja implementera det mycket efterlängtade bemannings- och prognosverktyget som nu testas på de bägge skolorna. Rose-Marie går nu vidare och skolledningen och vi på verksamhetsstödet önskar henne all lycka till i framtiden. 

– Jag vill också passa på att tacka Sara Johansson som jobbat som vice administrativ chef under Rose-Maries period som tillförordnad. Det är därför extra kul att hon tackat ja till att fortsätta som ställföreträdande administrativ chef fram till sommaren.