Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Lär känna Hedda

Verksamhetsstödets medarbetare

Foto: Moa Hörnquist
Publicerad 2022-12-07

I en artikelserie kommer vi att presentera medarbetare på skolans verksamhetsstöd. En del av dem träffar du kan hända varje dag, och andra mer sällan eller kanske bara via mejl. Veckans medarbetare är Hedda Rudvall Bergenlöv som du troligen stött på i Servicecenter på Borggården.

Hallå där Hedda! Var jobbar du och hur länge har du jobbat här?

– Hejsan! Jag jobbar som servicekoordinator i Servicecenter. Jag är baserad på Borggården, men kan även dyka upp Q och Electrum ibland. Jag har jobbat här sedan februari 2022. 

Vad gör du en vanlig dag på jobbet?

– Det är väldigt olika från dag till dag och beror på behovet och ärendena just den dagen. Det kan vara allt ifrån resebokningar, arrangering av disputationer, ta emot nyanställda och ta emot cateringbeställningar till att hjälpa en student hitta till en sal eller ta emot förfrågningar om accesser.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Jag tycker det roligaste är att det är så stor variation i mina arbetsuppgifter, och att få möta människor vare sig det är personligen eller på annat sätt, exempelvis via mejl eller Zoom. De roligaste ärendena jag utför är nog resebokningar och arrangering av disputationer.

Vad gör du helst när du är ledig?

– Jag hänger oftast med vänner. Jag är intresserad av politik och gillar att fotografera. Under längre ledigheter gillar jag att resa.

Spännande! Berätta om något extra speciellt reseminne.

– Min senaste resa gick till Rotterdam där jag hälsade på en kompis som pluggar psykologi på Erasmus University. En av dagarna hängde jag med till campus där jag fick se deras hållbarhetsbyggnad. Den var byggd i olika nivåer med mycket trädetaljer och växter och träd inomhus, kändes som en trädkoja. Enligt min kompis är den byggd med ett eget ventilationssystem som sparar på mycket energi. Rotterdam var en jättemysig stad, lugn och modern till skillnad från Amsterdam. Arkitekturen var modern men trots det ändå inte minimalistisk. Stationen och Markthal var mina favoritbyggnader.

Kom i kontakt med Servicecenter