Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Tryckt material och profilprodukter

Det finns olika sätt att synliggöra KTH:s varumärke under ett evenemang eller en konferens. Här finns information om tillgängligt material och profilprodukter som följer KTH:s grafiska profil.

Roll-ups samt beachflaggor

Roll-ups samt beachflaggor med KTH:s logga kan lånas kostnadsfritt i mån av tillgänglighet via evenemang@kth.se .

Dukar

Det finns två typer av dukar som kan användas vid evenemang och konferenser. En rektangulär duk som passar bra för registreringsbord samt en ståbordsduk som passar bra för talarbord. Båda är blå med KTH:s logga och får inte användas för bord där det sker förtäring.

Dukar beställs via hantverkarna 9200@admin.kth.se .

KTH Profilshop

Beställa profilprodukter

Riktlinjer för profilprodukter

I KTH:s profilshop  finns utvalda KTH-produkter av olika slag, som går att köpas online eller i butiken på Drottning Kristinas väg 4.

Övergripande presentationsmaterial

Det finns övergripande presentationsmaterial  i form av bland annat film, broschyr och PPT som kan användas för att informera om KTH på ditt evenemang eller konferens.

Mallar för tryckt material vid event

KTH har tagit fram ett antal mallar som underlättar för dig som ska hålla i ett event. Mallarna finns som wordmallar som du själv kan ladda ner till din dator och skriva ut på egen skrivare Du kan även vända dig till någon av KTH:s upphandlade leverantörer för tryckt material.

Namnskyltar och talarskyltar
Hänvisningsskyltar/gatupratare
Program i A5