Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Hantera dina avtal i god tid före lång julledighet

Publicerad 2019-11-26

I år är det många röda dagar på vardagar vilket innebär att KTHs affärsjuridiska enhet är bemannad t.o.m. den 20 december 2019 och öppnar igen den 7 januari 2020. Vi ber er att skyndsamt inkomma med eventuella avtalsärenden som behöver granskas och signeras innan jul.

Vänligen ange om ditt ärende är brådskande samt ange tidsramarna, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi hanterar ärenden i prioritetsordning och i första hand utifrån officiella deadlines från externa finansiärer. Många av GVS handläggare och beslutsfattare är också lediga under denna period.

Som vanligt ber vi alla som kontaktar oss att säkerställa att ev. projektansökan och finansierings- beslut bifogas med det avtal vi ska granska och att ge oss projektbeskrivning / konceptbeskrivning i de fall avtal ska upprättas och skickas till andra parter.

Vi vill också påminna om att projektansvarig forskare ansvarar för att erforderliga "forskaravtal" tecknas enligt mall och att skolchefs godkännande inhämtats för aktuellt projekt innan avtal kan tecknas. Se sidan Avtalshantering på intranätet.  

Kontakta affärsavtalsjuristerna via avtal@kth.se  om du har några frågor.

Vi hoppas att även ni som läser detta har att se fram emot en skön julledighet!

Innehållsansvarig:intranytt@kth.se
Tillhör: Aktuellt
Senast ändrad: 2019-11-26