Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Individuell studieplan (ISP)

Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)

Skapa och revidera en ISP

Från och med april 2019 ska den första individuella studieplanen skapas efter antagning, inte före.

För att skynda på processen kan du följa den nya manualen vägledning steg för steg (pdf 3,5 MB) ​ (på engelska), som har skapats specifikt för EECS-skolan.

Vid tekniska problem eller om du har synpunkter gällande ISP-systemet, vänligen kontakta e-isp@kth.se .

Revisionsperioder

Alla individuella studieplaner på skolan ska revideras en gång per år under en särskilt revisionsperiod. Just nu pågår revisionsperioden för ett av skolans fyra doktorsprogram:

  • Elektro- och systemteknik: Schemat för 2024 anges senare. Förra revisionsperioden var 4 september—13 oktober 2023. De som fastställde en ISP efter 1 juni 2023 behövde inte göra en ytterligare revision.
  • Datalogi: Revisionsperioden är januari—mars 2024. De som fastställde en ISP efter 1 oktober 2023 behöver inte göra en ytterligare revision.
  • Medierad kommunikation: Revisionsperioden är januari—mars 2024. De som fastställde en ISP efter 1 oktober 2023 behöver inte göra en ytterligare revision.
  • Informations- och kommunikationsteknik: Revisionsperioden är januari—mars 2024. De som fastställde en ISP efter 1 oktober 2023 behöver inte göra en ytterligare revision.

Terminsregistrering

Från och med juli 2021 kan doktorander själva registrera sig på sin doktorsavhandling (licentiatuppsats om målexamen är licentiatexamen) i början av varje halvår. Registreringen görs via Ladok för studenter. Läs mer om hur och när du registrerar dig på ditt forskningsarbete varje halvår . Kontakta doctoral-education-support@eecs.kth.se  om du saknar registrering efter registreringsperioden.

Vanliga frågor

Referenser

Direktlänk till ISP-systemet

Utveckling och releaser av ISP-systemet

​​ Beställning av eISP-konto för handledare

ISP-systemet för befintliga användare

Användarmanual för ISP-systemet