Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Teknikvetenskap (SCI)

Interna sidor för anställda på Skolan för teknikvetenskap (SCI). Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Stöd för anställda

Här hittar du de redskap, rutiner och regler som berör ditt arbete.

SCI:s verksamhetsstöd

Senaste nytt 

SCI-skolans reformagenda: utbildning

”Utöver den strategiska utvärderingen av programmen, som är en pågående diskussion på central nivå, anser jag att två frågor bör vara i fokus för SCI-skolans utbildningsportfölj: Vilken är den ideala lärarprofilen vi önskar för våra elever? Hur kan vi säkerställa att våra resurser effektivt främjar denna utbildningsmiljö?" I sitt andra blogginlägg om SCI skolans nya reformagenda fokuserar skolchef Sandra Di Rocco på utbildning.

"Det finns en kraft i det kollegiala"

Malin Åkermo är vice ordförande i SCI:s nybildade fakultetsnämd. Vi har frågat henne om varför hon sökte sig till nämnden, och vilka frågor hon kommer driva.

Möt Alexander Grötsch, ny lektor i solidmekanik

Alexander berättar om sin väg till KTH, en resa som tog honom över hela världen och genom olika vetenskapsområden, från att studera grunderna i fysik till att utforska banbrytande material.

Möt Jonathan Leung, ny lektor i järnvägsteknik

Från Calgary till Stockholm, Jonathan berättar om sin väg mot excellens inom maskinteknik och sina innovativa bidrag till hållbart järnvägsunderhåll på KTH.

Skolan informerar

SCI-kalender

Tipsa oss om hur vi kan förbättra denna webbplats

Saknar du något på intranätet eller behöver något uppdateras? Skicka e-post till webmaster@sci.kth.se