Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Högskolepedagogisk utveckling

Här samlas information för dig som lärare i ditt arbete med utveckling av kurser, utbildningsprogram, lärmiljöer och din egna pedagogiska kompetensutveckling. Huvudingångarna är arenor för pedagogisk utveckling och nätverkande, Högskolepedagogik, KTH Scholarship of Teaching and Learning (KTH SoTL) samt material för utvecklingsarbete.

Kalender

Konferenser och möten 

En grupp människor i en hörsal

Storträffen våren 2024

Välkommen till en inspirerande eftermiddag om KTH:s utbildningar och undervisning. Vi bjuder in lärare, personal, studenter, forskare och universitetsledning till vårens storträff. 

Huvudtalare är Farazee Asif vinnare av Pedagogiska priset 2023

Läs mer Storträffen våren 2024

KTH logo, Su logo och KI logo

KI:s Utbildningskongress 2024 - Exploring the Human Dimensions of Education

Karolinska universitetet välkomnar KTH-lärare att registrera sitt bidrag till utbildningskongressen Exploring the Human Dimensions of Education som äger rum den 2-3 oktober 2024. Kongressen ordnas på KI:s campus i Solna. Registrering och mer detaljer kring programmet publiceras under maj.

Läs mer och anmäl din bidrag här

Scholarship of Teaching and learning med KTH logo

KTH SoTL konferens

SoTL är en kollegial metod för hur lärare kan utveckla sin undervisning baserat på aktuell forskning och kunskap om lärande i högre utbildning. Alla anställda och studenter på KTH som är intresserade av undervisning och lärande är välkomna. Nästa konferens är hösten 2025.

Läs mer om Scholarship of Teaching and Learning (SoTL) vid KTH

Kontakt

Innehållet fylls på löpande. Om du har frågor eller synpunkter, vänligen kontakta: